Google introduce o nouă aplicație de email: Inbox by Gmail



Google a introdus recent un nou produs, numit Inbox by Gmail. Dezvoltat de aceeași oameni care au creat și Gmail, Inbox este conceput să fie mai mult decât un simplu client de email, unul care vă ajută să reveniți asupra lucrurilor importante.

Odată cu evoluția email-ului, au apărut noi provocări: primim mai multe email-uri ca niciodată, informațiile sunt îngropate în mesaje și cele mai importante task-uri pot să ne scape – în special atunci când lucrăm de pe telefon. Pentru mulți dintre noi, lucrul cu email-ul a devenit o rutină care ne distrage de la ceea ce trebuie să facem, în loc să ne ajute să rezolvăm acele lucruri.

Dacă toate acestea sună familiar, iată câteva moduri în care Inbox vă poate face viața mai ușoară:


 

Secțiuni Grupate

Inbox extinde categoriile introduse în Gmail, facilitând gestionarea mail-urilor de același tip. De exemplu, toate ofertele, cumpărăturile sau informații bancare sunt grupate într-un singur loc. Inbox poate chiar să se adapteze la modul dvs. de lucru prin opțiunea de a crea propriile secțiuni grupate pentru orice doriți.

 

Informații Importante

Inbox evidențiază informații-cheie din mesjele importante cum ar fi itinerarii de zbor, evenimente, poze sau documente. Va afișa chiar și informații utile de pe web care nu erau incluse în mail precum actualizările comenzii, starea zborului sau detaliile rezervării. Secțiunile Grupate și Informațiile Importante funcționează împreună pentru a oferi rapid informațiile de care aveți nevoie.


Mementouri

Inbox facilitează utilizarea mementourilor, oferind chiar și informații utile în realizarea sarcinii stabilite. De exemplu, dacă creați un memento pentru a suna la un magazin, Inbox va oferi numărul de telefon și vă spune dacă este deschis. Aceste assist-uri funcționează și la email, de exemplu, dacă faceți o rezervare online la un restaurant, Inbox va adăuga o hartă la mailul de confirmare sau dacă rezervați un bilet de avion online, veți primi un link pentru check-in.


Momentan, Inbox este disponibil pe bază de invitație, mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială.