Despre Noi

Suntem o echipă de oameni dedicați, uniți printr-un scop comun de a revoluționa experiența online. Credem că baza oricărui proiect de succes constă într-o perfectă înțelegere a nevoilor clienților noștri, o comunicare eficientă și o colaborare fluidă.

Rolul nostru este să vă transformăm viziunea în realitate și să vă oferim uneltele necesare pentru a fi cu un pas înaintea competiției.


Abordarea noastră

De la concept la realitate

 • Descoperire

  Primul pas în relația cu oricare client este să facem cunoștiință, după care adunăm informații despre situația segmentului de piață și a competiției. Scopul este să descoperim problemele pe care trebuie să le depășim și stabilirea unor obiective concrete.


 •  

  Strategie

  Faza următoare constă în determinarea cerințelor proiectului, a tehnologiilor și resurselor necesare. Odată stabilite, vom crea o propunere personalizată după care nu rămâne decât să batem palma.


 •  

  Design

  Stabilim o direcție a design-ului și a identității vizuale, conform viziunii și așteptărilor clientului. În continuare vă vom prezenta conceptele de implementare a elementelor grafice și a arhitecturii informațiilor, iar după o serie de revizii vom stabili versiunea finală.


 •  

  Dezvoltare

  Aici conceptul este preluat și transformat în cod. Dezvoltarea se va face folosind cele mai recente platforme și tehnologii web, și se va folosi un layout Responsive, care se adaptează automat la orice tip de device (laptop, tabletă, smartphone etc.). După finalizarea și testarea tuturor elementelor funcționale, se lansează proiectul.


 •  

  Promovare

  Stabilim și implementăm cea mai potrivită strategie de marketing pentru extinderea vizibilității online.Faceți cunoștiință cu noi

Contactează-ne