10 browsere web alternative

Navigăm tot timpul pe internet prin intermediul browserului, însă de de cele mai multe ori nu îi acordăm prea multă atenție. Utilizatorii de Windows sunt probabil mai familiarizați cu browserele mai cunoscute precum Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, etc.

Există însă multe alte browsere web cu o mulțime de facilități interesante. În continuare vă prezentăm 10 browsere de care probail nu știați și care ar putea să vă facă viața mai ușoară:


1. U Browser

Dezvoltat de Conduit, U este un browser bazat pe Chromium și este ideal pentru cei care folosesc mai mult aplicațiile sociale. U facilitează trecerea de la web la aplicațiile și prietenii tăi.

Download aici



2. Coowon

Coowon este un browser bazat pe Google Chrome conceput special pentru iubitorii de jocurii. Caracteristici precum efectuarea de task-uri automate, Record and Play pentru click-uri ale mouse-ului, suport pentru gamepad-uri și controlul vitezei jocurilor, îl recomandă ca fiind perfect pentru jocuri online.

Download aici



3. BlackHawk

BlackHawk este un browser ușor de folosit, care combină viteza de operare a lui Chrome și funcționalitatea practică a lui Firefox.

Download aici



4. Beamrise

Beamrise este cel mai recent browser social care combină chat-ul și navigarea. Îți permite să folosești chat-ul prin rețelele sociale obișnuite și video chat prin intermediul browser-ului în sine.

Download aici



5. Epic

Epic este primul browser Indian, bazat pe Chromium. Oferă utilizatorilor cele mai noi filme și muzică, scoruri live, știri din surse multiple și navigare în confidențialitate.

Download aici



6. Browzar

Browzar este un browser orientat către confidențialitate, care nu salvează istoricul de navigare, cookies fișiere temporare, parole, cache, etc. Este ideal pentru aplicații cloud și de banking.

Download aici



7. Wyzo

Wyzo este cunoscut ca și The Media Browser, deoarece optimizează experiența media online a utilizatorului. Accelerează download-urile și permite download-ul de torente cu un singur click, și este compatibil cu majoritatea add-on-urilor pentru browsere bazate pe Mozilla.

Download aici



8. Superbird

Superbird este o alternativă rapidă pentru Google Chrome. Focusul principal este asupra vitezei, securității datelor și stabilității. Acest browser vine cu o varietate de plugin-uri și oferă o confidențialitate îmbunătățită prin faptul că nu trimite date către Google sau alte terțe părți.

Download aici



9. Comodo IceDragon

Comodo IceDragon este un browser bazat pe Firefox care oferă securitate, viteză și multiple facilități. Este compatibil cu toate plugin-urile Firefox și beneficiază de integrarea cu Comodo Security, care scanează paginile de malware.

Download aici



10. Torch

Cu browserul Torch este ușor să cauți și să distribui poze, video și link-uri cu un singur click. De asemenea permite download-ul de clipuri video cu un singur click, datorită integrării unui video grabber.

Download aici